Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is onmisbaar in elke organisatie. Zo is je personeel herkenbaar, en het straalt professionaliteit uit. Representatieve bedrijfskleding met jouw logo zorgt ervoor dat jouw medewerkers gezien worden en voorkomt misverstanden.

Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers en kunnen met ons aanbod elke sector voorzien van geschikte bedrijfskleding. Van de horeca tot bedrijven in de bouw, wij hebben voor ieder wat wils. Wij werken niet met minimumoplages, en alles is per stuk te bestellen. Zo maken wij het makkelijk om kleding bij te bestellen wanneer het nodig is, bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe werknemer hebt. Omdat wij alles in eigen huis doen kunnen wij zeer snel schakelen.
Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding voor jouw onderneming, en kunnen je ook op weg helpen met het ontwerp daarvan. Wil je jouw medewerkers de kleding eerst laten passen voordat je een order plaatst? Ook dat is mogelijk, wij zorgen voor samples in alle maten zodat je zeker weet dat de maten goed zijn.