Over ons

Toen wij voor onze eigen projecten langs verschillende textiel-drukkerijen gingen kregen wij nergens het juiste gevoel dat we nodig hadden om ons eigen merk op te zetten. Ze waren te duur, beschikten niet over de juiste kwaliteit kleding, dachten niet goed mee, of reageerde niet (of niet snel) op onze e-mails.

Na deze zoektocht hebben wij besloten om zelf het risico te nemen om textiel te gaan bedrukken, en met succes! Naast onze eigen merken bedrukken wij nu dagelijks met een team van vijf man kleding voor vele bedrijven, verenigingen en particulieren.

Wij zetten ons dagelijks in om kwalitatief goede kleding te bedrukken voor een gunstige prijs en doen er alles aan om iedere klant tevreden te houden. Wij maken gebruik van de nieuwste print- en druktechnieken zodat wij alles kunnen bedrukken en borduren.


Kortom; je bent bij ons op het juiste adres voor het bedrukken van bijv. je bedrijfskleding, sportkleding of t-shirts voor andere uiteenlopende doeleinden en voor het bestellen van transfers.