Bedrukken en borduren

Bedrukken

Voor het bedrukken van kleding maken wij gebruik van DTF-transfers. Wij hebben onze eigen DTF-printers in huis, hierdoor kunnen wij alles in full-colour bedrukken en zijn de mogelijkheden dus eindeloos.

Met DTF worden de ontwerpen in full-colour direct op transparante film geprint. Eerst worden de kleuren geprint en daarna wordt er een witte laag overheen geprint. Na het printen wordt er een speciale granulaatlaag aangebracht, dit is lijmpoeder dat ervoor zorgt dat de opdruk bij het bedrukken blijft plakken op het textiel. Na het aanbrengen van de lijmpoeder gaat de print door een droogtunnel, daarna is de print gelijk klaar om te bedrukken.

DTF-prints zijn heel helder van kleur en voelen dun aan op het textiel.
DTF-transfers zijn aan te brengen op zowel licht als donker textiel, en het maakt ook niet uit op wat voor soort textiel… katoen, polyester, zijde, nylon of mengsels, het kan (bijna) allemaal.

Borduren

Geborduurde bedrijfskleding straalt net wat extra professionaliteit uit, ook is het borduren van bedrijfskleding een slimme keuze als het om kleding gaat wat veelvuldig wordt gewassen. De kleuren vervagen niet en het borduurwerk blijft lang goed. De mogelijkheden met borduren zijn ook enorm.

Ontdek de kracht van een professionele uitstraling met geborduurde bedrijfskleding. Of het nu gaat om werkkleding voor de horeca, zorg, detailhandel of bouw, met geborduurde bedrijfskleding breng je jouw bedrijfsimago naar een hoger niveau. Het borduren van jouw logo op T-shirts, polo’s, softshell jassen en sweaters geeft niet alleen een verzorgde uitstraling aan je medewerkers, maar zorgt ook voor een direct herkenbare identiteit voor jouw onderneming.

Naast de professionele uitstraling van een borduring, is een borduring ook heel duurzaam en slijtvast. Voor kledingstukken die veel gewassen worden is het borduren van het logo een goede oplossing.