Custom-made

Met custom-made bedrijfskleding heb je als bedrijf de mogelijkheid om een unieke en op maat gemaakte uitstraling te creëren die volledig aansluit bij jouw merkidentiteit en specifieke behoeften. In plaats van te kiezen voor de standaard opties, kan je met custom-made kleding elk aspect van het ontwerp bepalen, van de stijl en kleur tot de gebruikte materialen.

Met custom-made bedrijfskleding heb je de mogelijkheid om de kleding volledig af te stemming op jouw huisstijl en branding. Dit draagt niet alleen bij aan de herkenbaarheid van het merk, maar dit creëert ook een professionele uitstraling bij jouw medewerkers. Van het kiezen van de kleuren, tot een gepersonaliseerd label in de kraag, unieke knopen of een bepaalde stof en pasvorm; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het proces van het creëren van custom-made kleding begint met een inventarisatie van de specifieke wensen en voorkeuren van jouw bedrijf. Denk aan het bepalen van het juiste ontwerp, de gewenste kleuren, pasvormen en eventuele extra details zoals logo’s of labels. Met deze input kunnen ontwerpers vervolgens aan de slag om een uniek kledingstuk te creëren dat volledig aan jouw wensen voldoet.