Borduren

Geborduurde bedrijfskleding straalt net wat extra professionaliteit uit, ook is het borduren van bedrijfskleding een slimme keuze als het om kleding gaat wat veelvuldig wordt gewassen. De kleuren vervagen niet en het borduurwerk blijft lang goed. De mogelijkheden met borduren zijn ook enorm.

Ontdek de kracht van een professionele uitstraling met geborduurde bedrijfskleding. Of het nu gaat om werkkleding voor de horeca, zorg, detailhandel of bouw, met geborduurde bedrijfskleding breng je jouw bedrijfsimago naar een hoger niveau. Het borduren van jouw logo op T-shirts, polo’s, softshell jassen en sweaters geeft niet alleen een verzorgde uitstraling aan je medewerkers, maar zorgt ook voor een direct herkenbare identiteit voor jouw onderneming.

Naast de professionele uitstraling van een borduring, is een borduring ook heel duurzaam en slijtvast. Voor kledingstukken die veel gewassen worden is het borduren van het logo een goede oplossing.

Wij hebben onze eigen borduurstudio, en verzorgen het hele proces dus in eigen huis. Hierdoor kunnen we zeer snel schakelen en de kwaliteit waarborgen.

Voordelen van borduren

Duurzaam en slijtvast

Geborduurde logo's is een ideale oplossing voor op kleding dat veel gewassen wordt, de logo's zijn slijtvast en de kleuren vervagen niet.

Veel mogelijkheden

Borduringen kunnen uit 16 kleuren bestaan en kunnen worden aangebracht op veel soorten kleding en accessoires.

Professionele uitstraling

Geborduurde kleding geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar zorgt ook voor een herkenbare identiteit.

Geborduurde kleding voor echte bazen

2D-borduring

3D-borduring

Meerdere kleuren